WERKVOORBEREIDER

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Voor onze vestiging Nathan Projects BV in ‘t Harde zoeken wij een gedreven Werkvoorbereider.

DE FUNCTIE

Als Werkvoorbereider bereid je alle werkzaamheden voor die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze projecten. Deze voorbereidende werkzaamheden kunnen zijn voor het uitvoeren van een boring, de levering van warmtepompen of de realisatie van een vloerverwarmingssysteem. Je maakt tekeningen, voorziet in materiaal en engineert en plant voor de projecten. Daarnaast behoort het opstellen van offertes ook tot de werkzaamheden. Ook onderhoud je het contact met de betrokkenen bij de verschillende projecten.

JOUW PROFIEL

Gezien jouw kennis van en ervaring in de werkvoorbereiding ben je een volwaardige sparringpartner voor collega’s, fabrikanten, leveranciers en installateurs op het gebied van realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële organisatie, waarin het soms flink aanpoten is. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging binnen ons team.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen tot advies, van calculaties tot tekenwerk, van de daadwerkelijke producten tot aan de nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Dit alles ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en Alpha Innotec.

Met ruim 140 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ronald Kommer, Manager Bedrijfsbureau & Realisatie, via 06-12651282.

FUNCTIE-EISEN

  • MBO werk- en denkniveau
  • Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Ervaring met installatietechniek is een pré
  • Kennis van en ervaring met financiële/administratieve processen
  • Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief hands-on en flexibel

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN