WERKVOORBEREIDER OFFERTEAANVRAGEN

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Voor onze vestiging Nathan Projects BV in ‘t Harde zoeken wij een gedreven werkvoorbereider.

DE FUNCTIE
Als Werkvoorbereider offerteaanvragen is het grootste deel van je takenpakket het in behandeling nemen van niet-standaard aanvragen voor complexe projecten. De tijd die je naast deze werkzaamheden overhoudt besteed je aan de voorbereidende werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze projecten. Deze voorbereidende werkzaamheden kunnen zijn voor het uitvoeren van een boring, de levering van een warmtepompen of de realisatie van een vloerverwarmingssysteem. Ook behoort het maken van tekeningen en het bestellen van materiaal voor de projecten. Bovendien onderhoud je het contact met de betrokken partijen bij de verschillende projecten.

JOUW PROFIEL
Gezien jouw technische achtergrond en kennis van en ervaring in de werkvoorbereiding ben je een volwaardige sparringpartner voor collega’s, fabrikanten, leveranciers en installateurs op het gebied van realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Je hebt technisch inzicht, ben klantgericht en hebt een collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële organisatie, waarin het soms flink aanpoten is. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging binnen ons team.

 

WIE IS NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan is Nathan dé uitgelezen kans je werk te combineren met een bijdrage aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses, onze producten en oplossingen vind je overal terug. En daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijk producten en de nazorg, Nathan biedt een totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec werken de ruim 140 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Samen creëren we een beter klimaat!

INTERESSE?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, telefoonnummer 06-22964483.

FUNCTIE-EISEN

  • MBO / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur MTS of HTS (WTB) opleiding
  • Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Ervaring met installatietechniek is een pré
  • Kennis van en ervaring met financiële/administratieve processen
  • Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief, hands-on en flexibel

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN