WARMTEPOMP TECHNICI IN OPLEIDING (BUITENDIENST)

Ben jij jong, zelfstandig en enthousiast? Kan jouw carrière wel een make-over gebruiken en wil je het nieuwe jaar starten met een frisse, nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij willen graag samen met jou investeren in een praktisch opleidingstraject!

Als Warmtepomp Technicus In Opleiding ga je bij ons aan de slag in de buitendienst. Met jouw volledig ingerichte Nathan servicebus ben je op locatie de professionele ondersteuning voor onze klanten – installatiebedrijven – en  los je storingen op, stel je warmtepompsystemen in bedrijf en voer je onderhoud uit. Dankzij de interne en externe cursussen die je al gelijk vanaf dag één via ons volgt,  ga je je ontwikkelen tot absolute specialist in de techniek van warmtepompsystemen. Jouw nieuwe carrière heeft toekomstperspectief!

JOUW PROFIEL

Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan onze organisatie. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je hebt passie voor techniek, de wil om op dat gebied meer te leren en jezelf te ontwikkelen binnen de energietransitie.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 150 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat! Heb je belangstelling, laat het dan weten aan Renate Giezenaar, HR via hr@nathan.nl of 026-2051182 / 06-23277399.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Je staat te popelen om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen
  • Je bent betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, communicatief en flexibel
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN

SOLLICITEREN MET WHATSAPP

Stuur een WhatsApp om te solliciteren op de functie Warmtepomp Technici in Opleiding.