TRAINEESHIP HBO’ERS

Straks afgestudeerd en dan?

CARRIÈRE IN DUURZAME ENERGIETECHNIEK?

Nathan is een toonaangevende totaalaanbieder van hoogwaardige projecten, systemen en betrouwbare producten in duurzame klimaattechnologie in de Benelux. De ruim 100 medewerkers zijn gevestigd in Zevenaar, ’t Harde (Nederland) en Zaventem (België). Nathan bestaat uit de onderdelen Nathan Systems, Nathan Projects, Nathan Industries en Nathan Service. De onderneming biedt hét totaalpakket, van hoogstaande producten tot deskundig advies, op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen. Nathan is geautoriseerd fabrieksagent/importeur van de merken Uponor, alpha innotec, Komfort en Delta.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 125 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

WAT WIL JIJ?

Wil jij je ontwikkelen in een commerciële richting, een technisch specialistische functie of misschien meer in een projectleidersfunctie? Bij Nathan bieden wij jouw alle mogelijkheden hiervoor en krijg je zowel theoretisch als praktisch een scholingstraject aangeboden. We doen dit in de vorm van een traineeship: in 2-3 jaar tijd doorloop je verschillende functies bij verschillende afdelingen binnen Nathan. Samen met jou bekijken we welk traject jou het beste past! Dit traineeship vindt plaats vanuit onze vestigingen in Zevenaar en ‘t Harde.

WAT ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen met een HBO-diploma en interesse in Duurzame Energietechniek. Lijkt het je wat? Stuur dan een uitgebreide motivatie met CV, waarom het traineeship jou aanspreekt. Je kunt dit richten aan Renate Giezenaar, HR Adviseur via hr@nathan.nl.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN