VACATURE TEKENAAR

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling technical support in Zevenaar zijn wij op zoek naar een Tekenaar.

DE FUNCTIE

In de rol van tekenaar maak je verleg – en montagetekeningen. Dit doe je voor de vloerverwarmingsprojecten die voor Nathan Systems B.V. opdracht worden.

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie en zorgt voor een gedetailleerde tekening die meteen door kan in het proces. Jouw tekening wordt ook daadwerkelijk gebruikt door de installateur en jij bent hierdoor verantwoordelijk voor een werkbaar product voor de klant, groothandel of installateur, waarbij je hebt nagedacht over de inrichting tot aan materiaalkeuze.

JOUW PROFIEL

Het maken van verleg- en montagetekeningen is waar jij blij van wordt, maar ook waar je goed in bent of heel goed in wilt worden. Je denkt hierbij altijd aan het goed verzamelen en samenvoegen van de benodigde informatie voor een correcte tekening. Je levert graag tijdig, correct en volledig werk af.

FUNCTIE-EISEN

Je hebt een afgeronde MBO (bij voorkeur MTS) opleiding, hebt passie voor en kennis van technische installaties, bij voorkeur installatietechniek. Je hebt goede contactuele vaardigheden, kunt je inleven in de klant en bent hierdoor in staat om bij de klant de juiste informatie op te vragen en te verwerken. Kennis van autocad en Revit is een pré, net als een aantal jaren relevante werkervaring.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 170  collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

ENTHOUSIAST?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie met CV naar HR, hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wim Buter, telefoonnummer 026-44 59 845.

FUNCTIE-EISEN

  • Je bezit over een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur een opleiding richting de techniek (MTS) gevolgd;
  • Je hebt kennis over (installatie) technische installaties;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je hebt ook het vermogen je in te leven in de klant;
  • Je bezit over kennis van autocad/Revit (pré);
  • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring (pré).

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN