Technisch Specialist Binnendienst

Heb jij veel affiniteit met techniek en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Dan zoeken wij jou!

De functie:

In de rol van Technisch specialist binnendienst bij de afdeling Service ben je verzekerd van een afwisselende baan waarbinnen communicatie, organisatie en techniek centraal staan. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch oplossen van technische vraagstukken van installateurs en eigen servicemonteurs over warmtepompen. Je kunt op afstand de instellingen en de prestaties van de warmtepompen uitlezen en op die manier met jouw deskundigheid een juist advies geven. Je hebt contact met servicepartners en monteurs om hun problemen zo goed mogelijk op te lossen en je kennis te delen over nieuwe ontwikkelingen. In onze branche gaan de ontwikkelingen razendsnel en dat maakt het steeds afwisselend en uitdagend.

Jouw profiel:

Met jouw passie voor techniek en servicegerichtheid ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt op het gebied van warmtepompen. Je draagt je kennis over aan collega’s en servicepartners. Dankzij je sterke communicatieve eigenschappen en flexibiliteit ben je een prettige, enthousiaste gesprekspartner voor je collega’s en onze installateurs. Je staat stevig in je schoenen, houdt het overzicht binnen een hectische omgeving waarbinnen veel van je wordt gevraagd en bent een sterke toevoeging aan ons team. Je bent een doorzetter, complexe vraagstukken zie je niet als een probleem maar als een uitdaging. Door middel van opleidingen word je klaargestoomd voor de toekomst!

Wat bieden we:

Als eerste natuurlijk een prachtige werkplek in een hypermodern en ultra-duurzaam gebouw. De beloning is marktconform en afhankelijk van je kennis en kunde. Gedreven collega’s, de vrijdagmiddagborrel en het voldane gevoel bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland.

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen tot advies, van calculaties tot tekenwerk, van de daadwerkelijke producten tot aan de nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Dit alles ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec.

Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Ben jij onze nieuwe collega?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR, hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je ook contact opnemen met Ingrid Besselink, Manager Service via telefoonnummer 026-2051122.

DIT BEN JIJ

  • Een aantal jaren (relevante) werkervaring als technisch medewerker of monteur;
  • MBO+ opleiding, richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Affiniteit met warmtepomptechniek is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Goede beheersing van de Duitse taal is een pre.