Technisch Tekenaar Werkvoorbereider

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Voor onze vestiging Nathan Projects B.V. in ‘t Harde zoeken wij een gedreven technisch tekenaar werkvoorbereider.

De functie

Als technisch tekenaar en werkvoorbereider ondersteun je het team van tekenaars en werkvoorbereiders door het tekenen van broninstallaties, energiecentrales en materieel. Aan de hand van deze tekeningen bestel je de materialen. Daarnaast neem je de tekeningen door met de monteurs en lassers.

Je hebt telefonisch contact met klanten, leveranciers en je collega’s. Op locatie bij klanten ondersteun je met het inmeten en plaatsen van installaties in technische ruimtes.

Jouw profiel

Je hebt interesse in techniek. Daarnaast heb je tenminste enige ervaring met technisch tekenen in de programma’s AutoCAD, SolidWorks en / of Revit.

Je ziet werk liggen en bent een aanpakker. Verder heb je een klantgerichte en collegiale instelling, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift.

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Ben jij onze nieuwe collega?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR, hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nick Heikens, telefoonnummer 06-51808494

DIT BEN JIJ

  • B-rijbewijs (of bereid om deze te halen)
  • MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Ervaring met installatietechniek is een pré
  • Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, creatief en flexibel

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN