Technisch Productspecialist

Heb jij veel passie voor techniek en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Voor onze afdeling Product Management zijn wij op zoek naar een fulltime: Technisch Productspecialist

De functie

In de rol van Technisch Productspecialist binnen de afdeling Productmanagement ben je verzekerd van een afwisselende baan waar duurzame energietechniek en toekomstgerichte oplossingen centraal staan. Je werkt in je team nauw samen met 4 Productmanagers.

  • Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken en uitwerken van complexe technische vragen over ons huidige en ook toekomstige productassortiment.
  • Je werkt nieuwe productconcepten verder uit en verdiept ze op basis van vragen van collega’s en klanten.
  • Je zorgt ervoor dat nieuwe kennis en informatie goed wordt vastgelegd en dat collega’s toegang hebben tot deze informatie.
  • Je traint waar nodig collega’s over technische wijzigingen en nieuwe producten.
  • In onze branche gaan de ontwikkelingen razendsnel en dat maakt deze functie afwisselend en uitdagend!

Jouw profiel

Met jouw passie voor duurzame energietechniek ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt op het gebied van nieuwe duurzame energie concepten. Je bent in staat je technische kennis goed en helder vast te leggen en over te dragen aan collega’s. Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden en flexibiliteit ben je een prettige, enthousiaste gesprekspartner voor je collega’s. Je staat stevig in je schoenen, werkt gestructureerd en houdt het overzicht binnen een hectische omgeving waar veel van je wordt gevraagd. Je bent een sterke toevoeging aan ons team. Je hebt een proactieve houding en bent een doorzetter. Complexe vraagstukken zie je niet als een probleem, maar als een uitdaging. Door middel van opleidingen word je klaargestoomd voor de toekomst!

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen tot advies, van calculaties tot tekenwerk, van de daadwerkelijke producten tot aan de nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Dit alles ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec.

Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie met CV via onderstaand formulier en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Jansen (Manager Product Management), telefoonnummer 026-44 59 845.

FUNCTIE-EISEN

  • HTS+, bij voorkeur richting installatietechniek, natuurkunde of energietechniek;
  • Communicatief vaardig;
  • Affiniteit met duurzame energietechniek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Goede beheersing van de Duitse en Engels taal is een pré.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN