Teamleider Technical Support

Ben jij een coachende leidinggevende, heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze vestiging Nathan Systems B.V. in Zevenaar zoeken wij een gedreven Teamleider Technical Support.

De functie
Als Teamleider Technical Support, ca. 10 FTE, zie je er op toe dat alle technische vraagstukken op een juiste wijze worden beantwoord en calculaties op correcte wijze worden uitgevoerd. Je stuurt de collega’s van de afdeling Technical Support aan, leidt ze op en instrueert ze. Naast jouw leidinggevende taken ben je zelf ook actief meewerkend!

De werkzaamheden op de afdeling Technical Support variëren van het aannemen, opstellen, berekenen en beoordelen van offertes tot aan het telefonisch beantwoorden van technische vraagstukken van klanten.

Als teamleider Technical Support zorg jij ervoor dat klanten en collega’s tijdig en juist worden geïnformeerd over de nieuwste technische ontwikkelingen. Eén keer per vier weken staat er een technisch overleg gepland met teamleiders en managers van verschillende technische afdelingen waarin complexe en nieuwe technische vraagstukken worden besproken. Hierdoor kan jij jouw team en onze klanten up-to-date houden over de nieuwste technische ontwikkelingen.

In deze functie val je onder de directe verantwoording van de Chief Operating Officer.

Dit ben jij

  • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven, je bent positief ingesteld, secuur, duidelijk en strikt, maar ook flexibel waar mogelijk;
  • Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team;
  • Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift;
  • Gezien jouw ervaring in de installatiebranche ben je een volwaardige sparringpartner voor klanten en collega’s.

Functie-eisen

  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met duurzame energietechnieken;
  • Wanneer je ervaring hebt met installatietechniek is dat een pré;
  • Daarnaast heb je een opleiding afgerond aan de Hogere Technische School of een aanverwante HBO-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wat wij bieden

Als eerste natuurlijk een prachtige werkplek in een hypermodern en ultra-duurzaam gebouw. De beloning is marktconform en afhankelijk van je kennis en kunde. Gedreven collega’s en het voldane gevoel bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland.

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen tot advies, van calculaties tot tekenwerk, van de daadwerkelijke producten tot aan de nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Dit alles ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec.

Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan gaan wij graag samen met jou de uitdaging aan! Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Floor Sangers, telefoonnummer 06- 23277399

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN