Teamleider Werkvoorbereiding

Ben jij een coachende leidinggevende, heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging Nathan Projects B.V. in ‘t Harde zoeken wij een gedreven Teamleider Werkvoorbereiding.

De functie

Als Teamleider van de Werkvoorbereiding, ca. 8 FTE, zie je er op toe dat alle voorbereidende werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze projecten worden uitgevoerd. Je stuurt de collega’s van de werkvoorbereiding aan, leidt ze op en instrueert ze. Daarnaast ben je zelf ook actief meewerkend!

De werkzaamheden op de werkvoorbereiding variëren van de voorbereiding voor het uitvoeren van een boring, de levering van warmtepompen of de realisatie van een vloerverwarmingssysteem. De werkvoorbereiding maakt tekeningen, voorziet de uitvoering van materiaal, engineert en plant voor de projecten en onderhoudt de contacten met de betrokkenen van de verschillende projecten.

Als Teamleider zorg jij ervoor dat onze klanten en collega’s tijdig en juist voorzien zijn van de planning, vergunningen, materialen en ondersteunende teams om het project binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget uit te voeren. Je valt onder directe verantwoording van de Manager Bedrijfsbureau & Realisatie.

Jouw profiel

Je hebt een coachende stijl van leidinggeven, je bent positief ingesteld, secuur, duidelijk en strikt, maar ook flexibel waar mogelijk.

Gezien jouw kennis van en ervaring in de werkvoorbereiding ben je een volwaardige sparringpartner voor collega’s, fabrikanten, leveranciers en installateurs op het gebied van realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële organisatie, waarin het soms flink aanpoten is. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team. Je bent een stevige persoonlijkheid, bent goed in mensen aansturen en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen tot advies, van calculaties tot tekenwerk, van de daadwerkelijke producten tot aan de nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Dit alles ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec.

Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Ben jij onze nieuwe collega?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR, hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, telefoonnummer 06-22964483.

FUNCTIE-EISEN

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Ervaring met installatietechniek is een pré
  • Kennis van en ervaring met financiële/administratieve processen
  • Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief hands-on en flexibel

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN