Teamleider Sales Binnendienst

“Je slaapt gewoon net iets beter als je jouw droombaan hebt”. 

Ter ondersteuning van onze verkoop activiteiten zijn we op zoek naar een getalenteerde Teamleider Sales Binnendienst voor onze businessunit Nathan Projects, die de Sales Binnendienst kan opzetten. Als de ideale kandidaat verwachten wij dat je een talent hebt voor commercie. Je bent niet bang om telefonische acquisitie te plegen en leads te scoren. Doordat jij een analytische denker bent, en ook nog eens oog voor detail hebt, volg je uitgebrachte offertes zorgvuldig op. Je beoordeelt de aanvragen en contracten met een juridisch oog.

Je hebt overleg met het bedrijfsbureau om het proces van aanvragen na acceptatie te bepalen. En overlegt over het opzetten van calculaties. Er is ruggespraak met de afdeling als het gaat om Technische vraagstukken.

Je zet aanvragen om in de productenrange van Nathan Projects en maakt offertes op basis van gestandaardiseerde uitgangspunten. Je bent de directe sparring partner van de drie sales advisors en geeft leiding aan de medewerker Sales Binnendienst.

Inkomende offertes verwerken jullie gezamenlijk in ons ERP systeem Syntess. Het spreekt voor zich dat dit programma voor jou dan ook geen geheimen kent!

De bovenstaande werkzaamheden mag jij gaan uitvoeren in het mooiste dorp op de Veluwe, ’t Harde.

WIJ BIEDEN:

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelingen middels interne trainingen.
– Een team van gemotiveerde collega’s.
– Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving.
– Een sterk groeiende organisatie met korte communicatielijnen die zich in de hele Benelux inzet voor duurzame klimaattechniek.

OVER NATHAN

Met een flinke dosis kennis, ondersteunende diensten en een sterk team van circa honderd betrokken vakmensen vertegenwoordigt Nathan onder andere de Duitse A-merken Uponor en alpha innotec in de Benelux. Bij Nathan werk je aan de meest bijzondere projecten, in een gezellig en inspirerend team van collega’s. Daarnaast heb je een uitdagende baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een prettige, informele en sterk groeiende werkomgeving.

Nathan is het expertcentrum op het gebied van duurzame klimaatconcepten en -producten. Hierin bieden we een uniek totaalconcept van onder andere producten voor verwarming en sanitair, bronboringen, engineering, betonactivering en service voor projecten in de woningbouw en utiliteit.

INTERESSE?

Je sollicitatie met CV en motivatie kun je richten aan Renate Giezenaar, HR via onderstaand formulier. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Theo Bauerhuit, Salesmanager, telefoonnummer 06-13630360.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt flair en gevoel voor verkoop, evenals enige jaren ervaring.
  • Ervaring in een leidinggevende rol
  • Je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau.
  • Servicegerichtheid is je tweede naam.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar.
  • Je bent proactief en flexibel.
  • Ervaring met Syntess is gewenst.
  • Je bent vertrouwd met Microsoft office programma’s.
  • Kennis en ervaring met administratieve processen juichen wij toe!
  • Technische kennis is een must

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN