(SERVICE)TECHNICUS BRONTECHNIEK IN OPLEIDING – BBL

Ben je op zoek naar dé perfecte mix tussen werken en leren? Ben jij een ambitieuze techneut in spé en wil je alles leren over duurzame installatietechniek? Voor ons team Brontechniek in ’t Harde zoeken wij een gedreven (Service)Technicus Brontechniek in opleiding – BBL

DE FUNCTIE

Is vier dagen in de week aan de slag bij Nathan en één dag in de week in de schoolbanken dé ideale combinatie voor jou? Bij Nathan word je als Servicetechnicus in opleiding betrokken bij de montage, de installatie en het onderhoud van bronsystemen. Dat zal in het begin onder begeleiding zijn, maar op den duur werk je zelfstandig en coachen wij waar nodig. Jouw ontwikkeling staat centraal!

JOUW PROFIEL

Gezien je interesse in brontechniek ben je leergierig en probeer je een technisch expert voor collega’s en klanten te zijn. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit vul je ons team perfect aan!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

– Bronsystemen monteren en inbedrijfstellen;
– Onderhoud plegen aan bronsystemen;
– Het onderzoeken en oplossen van storingen.

WIE IS NATHAN?

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 125 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, 0525-650680.

FUNCTIE-EISEN

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Interesse in duurzame klimaatoplossingen;
  • Betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, praktisch, servicegericht en flexibel.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN