fbpx

SERVICEMONTEUR WARMTEPOMPTECHNIEK

Ben jij een zelfstandige techneut? Word je blij van afwisselend werk en klantcontact? Ben je toe aan een nieuwe, toekomstbestendige uitdaging bij een groeiende organisatie? Dan ben jij misschien wel geknipt voor de functie van Servicemonteur Warmtepomptechniek bij Nathan!

DE FUNCTIE

Als servicemonteur maak je onderdeel uit van ons team Service, Beheer en Onderhoud. Je gaat zelfstandig aan de slag met het controleren warmtepompsystemen en het in bedrijfstellen en onderhouden daarvan. Jij bent een specialist op het gebied van warmtepompen en helpt onze klanten – installateurs – met het oplossen van problemen. Met plezier bezoek je klanten door heel Nederland om storingen te verhelpen.

JOUW PROFIEL

Gezien jouw kennis van warmtepomptechniek ben je een volwaardige sparringpartner voor collega’s en klanten. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede Nederlandse communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële markt, waarin het soms flink aanpoten is. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en bent bereid mee te draaien in de storingsdienst. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

– Oplossen van uiteenlopende storingen aan warmtepompen

– Het onderhouden van warmtepompinstallaties van uiteenlopende aard

– Inbedrijfstelling van reeds geïnstalleerde warmtepompen

– Informeren, instrueren en adviseren van de klanten inzake service en storingen

– Uitbrengen van rapportages aan de service-coördinator

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 150 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat! Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ingrid Besselink.

FUNCTIE-EISEN

  • MBO opleiding richting servicemonteur (elektrotechniek / installatietechniek)
  • Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Kennis van regeltechniek
  • F-Gassen diploma is een pré
  • Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief, hands-on en flexibel

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN