SERVICEMONTEUR WARMTEPOMPTECHNIEK | REGIO ZWOLLE

Ben jij een zelfstandige techneut? Word je blij van afwisselend werk en klantcontact? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een groeiende organisatie? Dan ben jij misschien wel geknipt voor de functie van Servicemonteur Warmtepomptechniek bij Nathan!

Als Servicemonteur ga je bij ons aan de slag in de buitendienst. Met jouw volledig ingerichte Nathan servicebus ben je op locatie de professionele ondersteuning voor onze klanten – installatiebedrijven – en  los je storingen op, stel je warmtepompsystemen in bedrijf en voer je onderhoud uit. Dankzij de cursussen die je via ons kunt volgen,  krijg je de kans om je verder te ontwikkelen tot absolute specialist in de techniek van warmtepompsystemen.

Jouw nieuwe carrière heeft toekomstperspectief! Wij willen graag samen met jou investeren in een praktisch opleidingstraject!

WAT GA JE DOEN?

Als servicemonteur maak je onderdeel uit van ons team Service, Beheer en Onderhoud. Je gaat zelfstandig aan de slag met het controleren warmtepompsystemen en het in bedrijfstellen en onderhouden daarvan. Jij bent een specialist op het gebied van warmtepompen en helpt onze klanten – installateurs – met het oplossen van problemen. Je brengt hierna rapportage uit aan de service-coördinator.

Met plezier bezoek je klanten door heel Nederland om storingen te verhelpen aan de warmtepompen.

WIE BEN JE?

Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan onze organisatie. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je hebt passie voor techniek, de wil om op dat gebied meer te leren en jezelf te ontwikkelen binnen de energietransitie.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 150 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat! Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Wout Huisman via 0262051122.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN