SERVICE TECHNICUS WEST NEDERLAND

Ben jij een zelfstandige techneut en houd je van duurzame installatietechniek, afwisselend werk en klantcontact? Voor het team Brontechniek in ’t Harde zoeken wij een gedreven Service Technicus.

DE FUNCTIE

Als Servicetechnicus monteer je bronsystemen, stel je bronsystemen in bedrijf en pleeg je onderhoud aan de bronsystemen. Het team Brontechniek is o.a. verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en instandhouden van bronsystemen.

JOUW PROFIEL

Gezien je kennis van brontechniek ben je een volwaardige sparringpartner voor collega’s en klanten. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële markt, waarin het soms flink aanpoten is. Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid mee te draaien in een storingsdienstcyclus. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team. Gezien je werkgebied ben je woonachtig in het zuiden of westen van Nederland.

FUNCTIE-EISEN

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring met de realisatie, inbedrijfstelling van en onderhoud aan bronsystemen. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met duurzame energietechnieken, daarnaast heb je kennis van regeltechniek. Je bent betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief, hands-on, servicegericht en flexibel.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 125 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Bronsystemen monteren en inbedrijfstellen
  • Onderhoud plegen aan bronsystemen
  • Het onderzoeken en oplossen van storingen

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN