Sales Advisor Projects / Technisch Verkoper Projects

Toe aan een nieuwe commerciële uitdaging zodat jij je kan ontwikkelen tot een volwaardig Technisch Sales Advisor Projects? Dan hebben wij iets voor je! Onder het motto ‘’als je iets niet kan gaan we het je leren’’ helpen wij jou graag op weg om alle kneepjes van het vak te leren!

Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie als Technisch verkoper/adviseur zo leuk. Op maandagochtend ga je langs bij een klant om een bodemenergiesysteem te verkopen. Jij overtuigt de klant om producten en concepten van Nathan Projects en Systems te gaan gebruiken. In de middag ga je op zoek naar nieuwe relaties (installateurs, aannemers, ontwikkelaars, adviseurs).

Op dinsdag start jij jouw dag met de 2-wekelijkse interne bespreking met collega’s. Aansluitend heb je nog een overleg gepland staan met de calculator. Jullie beoordelen en bespreken samen de aanvraag van een klant. In de middag staat er nog een afspraak gepland bij een klant voor de verkoop van een warmtepomp. Jij helpt de klant met jouw kennis en kunde verder op weg.

Om jouw kennis en kunde up-to-date te houden en verder uit te breiden bieden wij jou verschillende interne opleidingsmogelijkheden aan. Je werkt in deze functie afwisselend op kantoor, bij de klant of thuis. Daarnaast kom je in deze functie op veel verschillende plaatsen, want het hele zuiden van Nederland is jouw werkgebied (Brabant, Limburg en Zeeland). Uiteraard krijg je hiervoor de beschikking over een leaseauto en daarnaast krijg je een laptop en een telefoon van de zaak.

Functie eisen

  • Je bent 32-40 uur beschikbaar.
  • Minimaal MBO denk- en werkniveau (bij voorkeur een technische/commerciële richting).
  • Affiniteit met onze branche.
  • Netwerk binnen de bouw/installatiebranche is een pré.
  • Jij hebt de ambitie om een expert te worden in de verduurzaming.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wie is Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 160 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Wil jij je ontwikkelen tot een volwaardig Technisch Sales Advisor? Dan gaan wij graag samen met jou de uitdaging aan! Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking!

Voor meer informatie over deze functie kun je ook contact opnemen met Theo Bauerhuit, Manager Sales; telefoonnummer 06-13630360.

Benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Neem dan alvast een kijkje op: //www.nathan.nl/sales-advisors/

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN