PROJECTLEIDER INSTALLATIETECHNIEK

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Voor ons projectenbedrijf Nathan Projects BV in ‘t Harde zoeken wij een gedreven projectleider.

DE FUNCTIE

Als Projectleider zorg je ervoor dat alle projecten efficiënt verlopen van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van tekeningen, materieelvoorziening, engineering en planning. Je hebt veelvuldig contact met onderaannemers en opdrachtgevers om informatie te delen en te verkrijgen.

Je verzorgt tekeningen in AutoCad, stelt offertes op en verzorgt het facturatieproces.

JOUW PROFIEL

Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede Nederlandse communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële markt, waarin het soms flink aanpoten is. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van woningbouw tot utiliteit, in nieuwbouw en bestaande bouw: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 150 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

FUNCTIE-EISEN

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Ervaring met installatietechniek is een pré
  • Kennis van en ervaring met financiële/administratieve processen
  • Je beschikt over de volgend competenties: betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief, hands-on en flexibel

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN