Projectleider Duurzame Energiesystemen

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Voor onze vestiging Nathan Projects B.V. in ‘t Harde zoeken wij een gedreven projectleider duurzame energiesystemen.

De functie

Als projectleider duurzame energiesystemen ben je gedurende het hele traject van ontwerp tot en met oplevering betrokken bij projecten. Deze projecten betreffen de aanleg van open bronsystemen, als onderdeel van onze duurzame totaaloplossingen.

Hiertoe heb je dagelijks contact met onze sales buitendienst, opdrachtgevers, adviesbureaus, onze boorteams en je teamleden (tekenaars, calculatoren, werkvoorbereiders). Je denkt mee, plant, coördineert, bestelt en bent eindverantwoordelijk voor de succesvolle oplevering van het hele project.

Jouw profiel

Je hebt interesse in techniek, technisch inzicht en een technische opleiding. Je kunt goed plannen, organiseren, delegeren en samenwerken, bent goed in klantcontact en bent resultaatgericht. Verder heb je een klantgerichte en collegiale instelling, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift.

Functie-eisen:

  • B-rijbewijs
  • HBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Ervaring met installatietechniek is een pré
  • Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, creatief en flexibel

Wie is Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 160 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Enthousiast?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR, hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, telefoonnummer 06-22964483.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN