PLANNER

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Presteer jij het beste in een drukke en dynamische omgeving met iedere dag andere uitdagingen, dan is deze functie misschien wel jouw toekomstige baan!

Voor onze vestiging Nathan Projects BV in ‘t Harde zoeken wij een gedreven Planner die verantwoordelijk is voor het zo efficiënt mogelijk bemannen van al onze projecten binnen (hoofdzakelijk) Nederland door het coördineren van de inzet van mensen, materieel en materiaal.

WAT GA JE DOEN?

Als planner heb je een zelfstandige en belangrijke rol. Waar het compleet maken van de planning voor een ander onmogelijk lijkt, weet jij dit keer op keer te realiseren. Ook onderhoud je het contact met in- en externe klanten, relaties en leveranciers, en manage je de verwachtingen.

Jouw kerntaken als planner bestaan uit:

– Intern inventariseren / afstemmen van informatie, gegevens en activiteiten van belang voor het uitwerken van de planning;
– Op basis van uitgangspunten, normen en geldende planningscriteria de planning uitwerken (op dag- en weekbasis);
– Signaleren van mogelijke knelpunten in de realisatie en informeren / afstemmen daarvan met betrokken interne afdelingen;
– In overleg kiezen van aanpassingen / oplossingen gericht op het voorkomen van mogelijke knelpunten;
– Bewaken van last minute wijzigingen en/of verstoringen die van invloed zijn op het realiseren van de planning;
– Doorvoeren van wijzigingen in de planning en zorg dragen voor de informatievoorziening daarover aan betrokkenen.

Resultaat: een efficiënte en realistische planning verwerkt in systemen waarin mensen, materiaal en materieel optimaal worden ingezet.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 125  collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

ENTHOUSIAST?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar hr@nathan.nl (t.a.v. Renate Giezenaar) en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, telefoonnummer 06-22964483.

DIT BEN JIJ

  • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Ervaring in de logistiek is een pre
  • Ervaring in het plannen is een vereiste
  • Kennis van en ervaring met financiële / administratieve processen
  • Je bent communicatief sterk
  • Je beschikt over de volgende competenties: analytisch, pragmatisch, kritisch, stressbestendig, creatief en flexibel
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Basiskennis van de moderne computerprogramma’s

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN