Monteur Duurzame Energiesystemen

Ben jij een zelfstandige techneut en houd je van duurzame installatietechniek, afwisselend werk en klantcontact? Voor Nathan Projects B.V. in ’t Harde zoeken wij een gedreven monteur duurzame energiesystemen.

Jouw toekomstige werkdag

Het is vrijdagochtend 06:30 uur als je op kantoor aankomt. Je hebt een drukke dag voor de boeg, maar eerst tijd voor een kop koffie!

Vandaag staat het samenstellen van een werktuigbouwkundige installatie op de planning. Het is een installatie die je nog nooit eerder hebt samengesteld, maar met jouw kennis, kunde en gedrevenheid slaag je erin om de werktuigbouwkundige installatie samen te stellen. Je plaatst de pompputten met pomptechniek, legt transportleidingen en bekabeling aan en monteert de installaties in de technische ruimte. Daarnaast ondersteun jij tussen jouw eigen werkzaamheden door de afdeling service en beheer met onderhoudswerkzaamheden.

Aan het einde van de dag zitten jouw werkzaamheden er alweer op en is het tijd voor weekend!

Functie-eisen en persoonlijke kwaliteiten

Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende organisatie waarin het soms flink aanpoten is. Je bent flexibel inzetbaar. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team.

  • Je hebt een technische opleiding in de elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouw;
  • Je hebt affiniteit met duurzame technieken;
  • Je bent betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief, aanpakker en flexibel;
  • Rijbewijs B.

Wat wij bieden

  • Leuke, gezellige en ambitieuze collega’s;
  • Flexibele werktijden tussen 07:30 uur en 18:00 uur;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Interne opleidingsmogelijkheden;
  • Groeiende organisatie;
  • Elke vrijdag snack friday.

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan is Nathan dé uitgelezen kans je werk te combineren met een bijdrage aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses, onze producten en oplossingen vind je overal terug. En daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijk producten en de nazorg, Nathan biedt een totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec werken de ruim 150 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Samen creëren we een beter klimaat!

Interesse?
Je sollicitatie met CV en motivatie kun je richten aan Floor Sangers, HR via hr@nathan.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, 06-22964483.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN