MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK

Ben jij een zelfstandige techneut en houd je van duurzame installatietechniek, afwisselend werk en klantcontact? Voor Nathan Projects B.V. in ’t Harde zoeken wij een gedreven Monteur Installatietechniek.

Met een volledig ingerichte eigen werkbus met materiaal en gereedschap ga je op pad, op naar de klant! Gezien jouw interesse in de duurzame techniek en affiniteit met de installatietechniek, ben je een waardig sparringpartner voor hen.

Je lost uiteenlopende storingen op aan de bronsystemen (warme / koude opslag). Je ondersteunt bijv. bij de installatie van bronsystemen. Je stelt deze in bedrijf en pleegt daarnaast het onderhoud.

Je informeert, instrueert en adviseert de klanten inzake service en storingen en brengt rapportages uit aan de service coördinator.

PERSOONLIJKE KWALITEITEN

Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële markt, waarin het soms flink aanpoten is. Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid mee te draaien in een storingsdienstcyclus. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan is Nathan dé uitgelezen kans je werk te combineren met een bijdrage aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses, onze producten en oplossingen vind je overal terug. En daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijk producten en de nazorg, Nathan biedt een totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec werken de ruim 150 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Samen creëren we een beter klimaat!

INTERESSE? 

Je sollicitatie kun je kenbaar maken via onderstaand formulier. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anjo de Ruiter via 06-12629167.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt interesse in de regeltechniek.
  • Je bent betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief, servicegericht en flexibel.
  • Je hebt een technische opleiding in de elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouw
  • Je hebt affiniteit met duurzame technieken

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN