Monteur Installatietechniek

Ben jij een zelfstandige techneut en houd je van duurzame installatietechniek, afwisselend werk en klantcontact? Voor Nathan Projects B.V. in ’t Harde zoeken wij een gedreven monteur installatietechniek.

Jouw toekomstige werkdag

Het is 07:30 uur in de ochtend als je vanuit huis met een volledig ingerichte eigen werkbus met materiaal en gereedschap op weg bent naar de eerste klant van vandaag! Gezien jouw interesse in de duurzame techniek en affiniteit met de werktuigbouw en installatietechniek, ben je een waardig sparringpartner voor de klant.

Om 08:30 uur ben je bij de klant aangekomen en ondersteun je de installateur bij de installatie van het bronsysteem. Jij weet als geen ander hoe jij de klant kan helpen. Het is 11:30 uur als de installatie gereed is. Je brengt hiervan rapportage uit aan de service coördinator.

In de middag heb je nog afspraken staan met meerdere klanten om service en onderhoud te verlenen. Je informeert, instrueert en adviseert de klant inzake een storing. Om 16:30 uur zit jouw werkdag er alweer op. Tijd om naar huis te rijden!

Functie-eisen en persoonlijke kwaliteiten:

Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële markt, waarin het soms flink aanpoten is. Je bent flexibel inzetbaar. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team.

  • Je hebt een technische opleiding in de elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouw;
  • Je hebt affiniteit met duurzame technieken;
  • Je bent betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief, aanpakker en flexibel;
  • Rijbewijs B (E).

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan is Nathan dé uitgelezen kans je werk te combineren met een bijdrage aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses, onze producten en oplossingen vind je overal terug. En daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijk producten en de nazorg, Nathan biedt een totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec werken de ruim 150 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Samen creëren we een beter klimaat!

Interesse?
Je sollicitatie met CV en motivatie kun je richten aan Floor Sangers, HR via hr@nathan.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, 06-22964483.

 

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN