Medewerker Sales Binnendienst (32-40u)

“Je slaapt gewoon net iets beter als je jouw droombaan hebt”. 

Ter ondersteuning van onze verkoop activiteiten zijn we op zoek naar een getalenteerde Sales Binnendienst medewerker voor onze businessunit Nathan Projects. Als de ideale kandidaat, verwachten wij dat je een talent hebt voor commercie. Je bent niet bang om telefonische acquisitie te plegen en leads te scoren. Je hebt oog voor detail en volgt uitgebrachte offertes zorgvuldig op. Je maakt offertes op basis van gestandaardiseerde uitgangspunten. Technische vraagstukken leg je voor aan het bedrijfsbureau. Je bent de directe sparring partner van de drie sales advisors en samen met de Teamleider Sales Binnendienst een goed team.

Inkomende offertes verwerken jullie gezamenlijk in ons ERP systeem Syntess. Het spreekt voor zich dat dit programma voor jou dan ook geen geheimen kent!

De bovenstaande werkzaamheden mag jij gaan uitvoeren in het mooiste dorp op de Veluwe, ’t Harde.

WIJ BIEDEN:

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelingen middels interne trainingen.
– Een team van gemotiveerde collega’s.
– Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving.
– Een sterk groeiende organisatie met korte communicatielijnen die zich in de hele Benelux inzet voor duurzame klimaattechniek.

OVER NATHAN

Met een flinke dosis kennis, ondersteunende diensten en een sterk team van circa honderd betrokken vakmensen vertegenwoordigt Nathan onder andere de Duitse A-merken Uponor en alpha innotec in de Benelux. Bij Nathan werk je aan de meest bijzondere projecten, in een gezellig en inspirerend team van collega’s. Daarnaast heb je een uitdagende baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een prettige, informele en sterk groeiende werkomgeving.

Nathan is het expertcentrum op het gebied van duurzame klimaatconcepten en -producten. Hierin bieden we een uniek totaalconcept van onder andere producten voor verwarming en sanitair, bronboringen, engineering, betonactivering en service voor projecten in de woningbouw en utiliteit.

INTERESSE?

Je sollicitatie met CV en motivatie kun je richten aan Renate Giezenaar, HR via onderstaand formulier. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Theo Bauerhuit, Salesmanager, telefoonnummer 06-13630360.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt flair en gevoel voor verkoop, evenals enige jaren ervaring.
  • Je hebt tenminste MBO+ werk- en denkniveau.
  • Servicegerichtheid is je tweede naam.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar.
  • Je bent proactief en flexibel.
  • Ervaring met Syntess is gewenst.
  • Je bent vertrouwd met Microsoft office programma’s.
  • Kennis en ervaring met administratieve processen juichen wij toe!
  • Je hebt gevoel voor techniek

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN