Medewerker Kwaliteit en toezicht bronboringen

Vanwege verdere groei zijn wij op zoek naar een ervaren en toegewijde medewerker kwaliteit en toezicht, die wil werken in een professioneel team in een technisch zeer vooruitstrevende organisatie.

DE FUNCTIE

Als zelfstandig opzichter ben je verantwoordelijk voor het aanleren van en toezicht houden op een consistente en hoge mate van de kwaliteit van de uitvoering. Deze uitvoering van je collega’s bestaat uit alle activiteiten van de voorbereiding, via boren, grouten, graven en aansluiten, tot het afvoeren van de materialen en de bijbehorende schriftelijke vastlegging.

DIT BEN JIJ:

  • Je werkt graag in een professionele organisatie;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je bent goed in staat om mensen te instrueren.

WIE IS NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen tot advies, van calculaties tot tekenwerk, van de daadwerkelijke producten tot aan de nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Dit alles ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec.

Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Ben jij onze nieuwe collega?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV via onderstaand formulier en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, telefoonnummer 06-22964483.

FUNCTIE-EISEN

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt een aantal jaar ervaring als boormeester
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN