MANAGER PRODUCTMANAGEMENT

Ben jij de technische leider die op positieve en inspirerende wijze, samen met je team, onze volgende innovatieve stappen in de energietransitie mogelijk gaat maken?

JOUW JOB:

– Jij geeft leiding aan het productmanagementteam (4 FTE)
– Lid van het Nathan managementteam
– Je beheert en bent verantwoordelijk voor het assortiment dat wij voeren. Onder die verantwoordelijkheid valt ook het beheren van budgetten van o.a. fabrikanten voor de technische productontwikkelingen
– Bewaken van de voortgang van jaarplannen en realisatie van doelen
– Je bewaakt de afdelingsprojecten en fungeert als projectleider
– Technische (product)kennis proactief uitdragen binnen en buiten de organisatie
– Volgen en vertalen van trends en ontwikkelingen

Als jouw huidige collega’s je zouden moeten omschrijven dan zouden ze zeggen: leuk mens, slim, ondernemend, commercieel én technisch, flexibel, doelgericht en communicatief.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

ENTHOUSIAST?

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar Renate Giezenaar (HR) via onderstaand formulier. Wie weet zien wij jou binnenkort voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Renate op telefoonnummer 026-44 59 845.

VERDER HEB JIJ:

  • Stevige schoenen – ondanks de razende energietransitie houd jij je hoofd koel, bewaak je het overzicht en durf je af en toe nee te zeggen
  • HBO denk- en werkniveau (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde)
  • 10 jaar relevante ervaring in een technische (management) functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Goede didactische vaardigheden
  • Affiniteit met duurzame klimaattechnologie en een passie voor techniek in het algemeen
  • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Kennis van de Duitse taal (een pré)
  • Kennis van MS Office

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN