Junior Sales Advisor

Heb jij een passie voor het uitbouwen en onderhouden van je eigen klantenbestand? Start als Junior Sales Advisor in Zuid-West Nederland!

Wat ga je doen?

Als Junior Sales Advisor bij Nathan in Zuid-West Nederland is het aan jou om het klantenbestand van het bedrijf te behouden en nieuwe producten te promoten, zodat de business uitgebreid kan worden. Laat dat nou net datgene zijn wat jou het tofste lijkt om te doen! Met een auto van de zaak ga je verschillende groothandels, zzp-er’s en installatiebedrijven binnen deze branche bezoeken. De ene keer op afspraak, de volgende keer pak je een spontaan bezoek mee. Daar aangekomen staat jou een warm welkom te wachten. Dat komt doordat de groothandels jou en het bedrijf waarvoor jij langskomt goed kennen! Onder het genot van een kopje koffie neem jij de groothandels mee in de huidige ontwikkelingen binnen de innovatieve en zeer snel ontwikkelende installatietechniek. Daarnaast kijk je natuurlijk welke producten jij kunt promoten, zodat het assortiment uitgebreid kan worden. Win-win!

In deze functie werk je veel zelfstandig, maar al met al zie je jouw collega’s vaak genoeg om jouw salesavonturen mee te delen. Daarnaast voelt het bedrijf als één grote vriendengroep waar niemand te beroerd is om jou te helpen, sterker nog, jouw collega’s gaan voor jou graag een stapje verder.

Je wordt natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. De eerste weken ga je met een ervaren Sales Advisor op pad om alle ins en outs van het vak en de producten te leren. Wanneer jij ready for the job bent, wordt het stokje volledig aan jou overgedragen.

Ben jij ambitieus en ondernemend? Ga je een uitdaging niet uit de weg en heb jij na het lezen van deze vacature zin gekregen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct!

Wat wij bieden

  • Je staat gelijk op contract bij Nathan;
  • Je krijgt een auto (die je ook privé mag rijden), laptop, tablet én telefoon van de zaak;
  • Je krijgt een uitdagende functie met veel vrijheid;
  • Een job bij een bedrijf waarbij ontwikkeling voorop staat.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Neem dan contact op met Nicole Schaeffers van YoungCapital via 0264429444 of 0612022403.

Solliciteer direct

FUNCTIE-EISEN

  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Je hebt minimaal 1,5 jaar sales ervaring;
  • Je hebt commercieel inzicht en grijpt elke kans aan die je ziet;
  • Je woont in Zuid-West Nederland.