VACATURE JUNIOR MEDEWERKER FINANCE

Finance starter opgelet! Heb jij een passie voor cijfers en ben je klaar om in het Finance vak te gaan werken? Ben jij van mening dat een goede financiële administratie en afwikkeling het visitekaartje is voor onze klanten, leveranciers en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als accurate en analytische topper met je net behaalde diploma Bedrijfsadministratie of soortgelijk op zak, zorg jij ervoor dat het hele administratieve proces op rolletjes loopt. Dit hoef je uiteraard niet alleen te doen. Samen met een hecht team van vier medewerkers ben jij verantwoordelijk voor de tijdige en volledige verwerking van de financiële gegevens van de administratie, zoals de debiteuren- en crediteurenadministratie. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van week-, maand-, kwartaal- en jaarrapportages voor directie en management.

De functie:

Met jouw frisse blik ben je als junior medewerker Finance verantwoordelijk voor het optimaal uitvoeren van operationele processen. Onderstaand kan zomaar een greep uit je werkdag zijn:

In de ochtend start je je computer op. Je start met het controleren van inkomende facturen (crediteurenadministratie). Na het nuttigen van een kop koffie beheer je de debiteurenadministratie, zowel het inboeken van verkoopfacturen als incassowerkzaamheden. Voor de lunchpauze assisteer je de Financial Controller bij het maken van maandrapportages, jaarafsluitingen, budgetten en forecasts. Na je welverdiende break beantwoord je nog snel wat verzoeken per mail en telefoon. Daarnaast draai jij je hand niet om voor het inboeken van creditcardmutaties, bankmutaties en de afstemming van deze mutaties met ontvangen en uitgaande facturen. Je eindigt je werkdag met het up-to-date houden van Navision, inclusief (ondersteuning bij) de digitalisering van de administratieve processen.

Kortom, een dag vol dynamiek en afwisseling waarbij je een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsvoering vormt van een van de duurzaamste klimaattechnische bedrijven van Nederland.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan bij Nathan. Daarnaast bieden we je een uitstekende werksfeer met leuke collega’s, ruimte om jezelf te ontwikkelen, een prima salaris gerelateerd aan je werkervaring.

Wie is Nathan?

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van woningbouw tot utiliteit, in nieuwbouw en bestaande bouw: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 150 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Interesse?

Voldoe jij aan het profiel? Laat dan snel wat van je horen! Je motivatiebrief en cv mag je sturen naar HR via onderstaand formulier. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Yves Leblanc via telefoonnummer 026-4459845.

HET PROFIEL

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de financiële richting
  • Bekend met MS-office
  • Kennis (en kunde) van crediteuren- en debiteurenadministratie
  • Je hebt een hoge mate van accuratesse en sterke analytische vaardigheden.
  • Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een optimistische en servicegerichte instelling.
  • Je bent niet bang om mensen telefonisch te woord te staan.
  • Je denkt een stapje vooruit, bent proactief en durft vernieuwingen in te brengen.
  • In onze dynamische omgeving fungeer jij goed, door je stressbestendigheid en flexibiliteit.
  • Je bent nieuwsgierig van aard en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Gezien de vele contacten met leveranciers uit Duitsland, is een (basis)beheersing van de Duitse taal (in spraak en schrift) een pré.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN