fbpx

(JUNIOR) HR ADVISEUR

HR Starter opgelet! Gelijk starten als Junior HR Adviseur? Het kan! Ben je klaar om het HR vak uit te gaan oefenen? Of heb je max 2 jaar ervaring en wil je de volgende stap gaan maken? Check dan snel dit profiel.

DE FUNCTIE

De functie van Junior HR Adviseur is een zelfstandige functie op operationeel niveau. Een functie waarin jij je naast operationele HR werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken, CAO voorwaarden, salarisadministratie, verzuim en doorstroom, ook bezig kan gaan houden met onderwerpen als functiebeschrijvingen en werving en selectie.

Je ondersteunt en fungeert als aanspreekpunt voor HR-vragen van de leidinggevenden en medewerkers binnen de organisatie. Je werkt actief mee aan de digitalisering van de afdeling HR; bewaakt het werving- en selectieproces en verwerkt juist en tijdig allerlei personele mutaties, arbeidsovereenkomsten en correspondentie met medewerkers.

Je adviseert de managers over HR processen en over de toepassing van het HR beleid en -instrumenten. Als je in deze functie start word jij verder in het HR vak begeleid. Een afwisselende functie waarin je de kans krijgt om je passie op het gebied van HR te ontdekken en te ontwikkelen.

Je bent een dag per week werkzaam op onze vestiging in ’t Harde.

WIE BEN JIJ?

We zijn op zoek naar een nuchter persoon, die een volwaardig gesprekspartner kan zijn voor de leidinggevenden binnen deze organisatie. Je hebt oprecht interesse in het HR vak en wil je daar verder in ontwikkelen. Verder ben je praktisch en pragmatisch ingesteld en weet jij, je handen uit de mouwen te steken. Het is belangrijk dat je leert van je omgeving. Je kan snel schakelen en bent slim genoeg om continu de juiste beslissing te nemen.

WIE IS NATHAN?

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van woningbouw tot utiliteit, in nieuwbouw en bestaande bouw: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 150 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt een relevante (afgeronde) opleiding op HBO
  • Je kunt zelfstandig werken met een proactieve instelling
  • Je bent flexibel, accuraat en in staat om gestructureerd zaken te onderbouwen
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je bent iemand die initiatief toont en die mensen kan adviseren, enthousiasmeren en motiveren
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je bent secuur, accuraat en hebt een kritische instelling
  • Je kan goed met collega’s samenwerken
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Zevenaar
  • Je bent 32-40 uur en bij voorkeur zo snel mogelijk beschikbaar

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN