fbpx

FACILITY DESK MEDEWERKER

“Ben jij een echte regelneef en spin in het web? Dan zoeken wij jou!”

In jouw rol als telefoniste / receptioniste, maar ook gastvrouw, ben jij voor velen de eerste kennismaking met deze organisatie, zowel door het onderhouden van telefonische contacten als het gezicht bij de balie. Het eerste aanspreekpunt voor zowel in- als externe relaties.

Je draagt op klantvriendelijke en accurate wijze zorg voor de bediening van de telefooncentrale. Je ontvangt gasten, verzorgt koffie, thee en broodjes bij vergaderingen en besprekingen. Je zorgt voor een opgeruimde kantine en vergaderruimten.

Je beheert de agenda voor de vergaderruimten en verwerkt inkomende en uitgaan de post, zowel fysiek als per e-mail en ondersteunt bij een aantal algemene administratieve werkzaamheden, bijv. facturatie.

Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoorartikelen, koffie, thee etc.

Last, but not least, organiseer je met plezier onze vrijdagmiddagborrel en sociale activiteiten.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan is Nathan dé uitgelezen kans je werk te combineren met een bijdrage aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses, onze producten en oplossingen vind je overal terug. En daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijk producten en de nazorg, Nathan biedt een totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec werken de ruim 140 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Samen creëren we een beter klimaat!

INTERESSE?

Solliciteer direct via onderstaand formulier! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, Coördinator.

FUNCTIE-EISEN

  • Je bent een teamplayer
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en de Duitse taal met name in woord.
  • Je toont commitment aan de organisatie en bent collegiaal
  • Je hebt hart voor de zaak, bent bewust van het feit dat je het gezicht van Nathan bent.
  • Je toont initiatief, bent proactief, betrouwbaar en stressbestendig.
  • Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving ‘t Harde.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN