FACILITY DESK MEDEWERKER / RECEPTIONISTE

Voor onze Facility Desk zijn wij op zoek naar een representatieve collega, die graag het visitekaartje van ons bedrijf wil zijn.

In jouw rol als telefoniste en receptioniste, maar ook als gastvrouw/gastheer en frontoffice medewerker, ben jij voor velen de eerste kennismaking met onze organisatie. Zowel door het onderhouden van telefonische contacten als het gezicht bij de balie. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel in- als externe relaties.

Je houdt je bezig met het agendabeheer van de vergaderzalen, het verzorgen van de catering bij vergaderingen en zorgt ervoor dat de pantry’s en vergaderzalen er netjes en opgeruimd uitzien. Je verwerkt uitgaande post (zowel fysiek als via e-mail) en beheert het algemene mailverkeer vanuit de centrale e-mailbox. Ook bestel je kantoorartikelen zoals koffie, thee en frisdrank.

In deze functie maak je deel uit van een team van drie collega’s en ben je samen met hen verantwoordelijk voor de receptiewerkzaamheden. Je valt onder leiding van de directiesecretaresse.

Naast het uitvoeren van receptiewerkzaamheden ben jij verantwoordelijk voor de planning en administratie van onze eigen Academy. Op klantvriendelijke en accurate wijze beantwoord je mails en bedien je de telefoon. Tijdens scholingen op ons kantoor ben je verantwoordelijk voor de praktische begeleiding. Hierbij kan je denken aan het klaarzetten van vergaderzalen en het ontvangen en begeleiden van deelnemers.

Wie ben je?

Je bent een teamplayer en bent het gezicht van de organisatie. We vinden het belangrijk, dat je plezier hebt in het werk, commitment toont aan de organisatie en dat je collegiaal bent. Je hebt hart voor de zaak, bent je bewust van het feit dat je het gezicht van Nathan bent en bent flexibel in werktijden. Daarnaast toon je initiatief, ben je proactief, betrouwbaar en stressbestendig.

Functie eisen:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een vakgerichte / gerelateerde opleiding.
  • Minimaal twee jaar werkervaring in een soortelijke functie.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en de Duitse taal, met name in woord en in mindere mate in geschrift. Het gebruik van de Engelse taal komt minder vaak voor, maar voldoende mondelinge kennis van deze taal strekt wel tot de aanbeveling.
  • Up-to-date kennis van het MS-Officepakket.
  • Klantvriendelijke-, flexibele- en stressbestendige instelling (commercieel mee durven denken).
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar en flexibel in uren en bent incidenteel bereid om af en toe een avond te werken, minder uren zijn voor deze functie niet bespreekbaar.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende baan bij Nathan. Daarnaast bieden we je een uitstekende werksfeer met leuke collega’s, ruimte om jezelf te ontwikkelen, een prima salaris gerelateerd aan je werkervaring.

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Interesse?

Voldoe jij aan het profiel? Schroom dan niet en stuur ons je sollicitatie!

Om een goed beeld van je te krijgen, willen we je vragen om ons te motiveren, waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken en waarin jij je onderscheidt.

Dit alles mag je voor 21 mei a.s. sturen naar Floor Sangers, HR Adviseur hr@nathan.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Leonie Straatman, Facility Desk medewerker, per e-mail l.straatman@nathan.nl of telefonisch per 026-4459845.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN