ENGINEER

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Voor onze vestiging Nathan Projects BV in ‘t Harde zoeken wij een gedreven Engineer.

DE FUNCTIE

Als Engineer bereken en zoek je alles uit wat noodzakelijk is voor de uitvoering van onze projecten. Deze werkzaamheden zijn t.b.v. het uitvoeren van een bodemenergiesysteem, warmtepomp(installatie) of afgiftesysteem (vloerverwarming). Je maakt schema’s, berekeningen, tekeningen, voorziet in materiaal en zorgt dat de projecten goed in de uitvoering belanden. Daarnaast behoort het opstellen van offertes ook tot de werkzaamheden. Ook onderhoud je het contact met de betrokkenen bij de verschillende projecten.

In deze functie heb je dagelijks contact met onze sales buitendienst. Indien nodig heb je klantcontact over de aanvraag en / of de offerte. Je staat in nauw contact met je directe collega’s voor het samenstellen van de totaaloplossing.

Het op locatie opnemen van de uitgangspunten en werkzaamheden maakt incidenteel onderdeel van je werkzaamheden.

JOUW PROFIEL

Je hebt interesse in techniek, technisch inzicht en een technische opleiding. Je kunt technische tekeningen lezen, bent goed in klantcontact en bent een nauwkeurige werker.

Verder heb je een klantgerichte en collegiale instelling, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Engels en Duits is een pré.

Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële organisatie, waarin het soms flink aanpoten is. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging binnen ons team.

WIE IS NATHAN?

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR, hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, telefoonnummer 06-22964483

FUNCTIE-EISEN

  • MTS of HTS opleiding
  • Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Ervaring met installatietechniek is een pré
  • Ervaring met een tekenprogramma (AutoCAD, SolidWorks en / of Revit) is een pré
  • Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief, hands-on en flexibel

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN