CUSTOMER SUPPORT MEDEWERKER (32-40 u)

Vind jij het leuk om logistieke problemen op te lossen voor ze ontstaan, ben jij accuraat, een teamspeler en werk je graag voor een duurzaam en innovatief bedrijf? Reageer dan nu want wij zijn per direct op zoek naar een klantgerichte:

Medewerker Customer Support / Inkoper (32-40 uur)

De functie

In deze functie ben jij samen met 3 collega’s verantwoordelijk voor het verwerken van orders, het bewaken van de logistiek en het beantwoorden van klantvragen. Bij deze taken denk jij mee in hoe we het logistieke proces tussen de fabriek, onszelf, groothandels en installateurs verder kunnen verbeteren ten behoeve van onze eindklanten. Door middel van onze forecast zorgen wij ervoor dat onze klanten tijdig in hun behoeften kunnen worden voorzien.

Binnen de afdeling Customer Support ben jij medeverantwoordelijk voor het vasthouden en verhogen van de klanttevredenheid. Dit doe je o.a. door ervoor te zorgen dat onze klanten de producten die ze nodig hebben ook aantreffen in de schappen van de groothandels. Naast orderverwerking hebben wij de ambitie om op middellange en lange termijn zoveel mogelijk processen en werkwijzen te vereenvoudigen, o.a. middels automatisering. Dit om onze huidige en toekomstige groei zo kostenefficiënt mogelijk in te richten.

In deze functie rapporteer jij aan de Leidinggevende Customer Support.

Wie ben jij?

Je bent een teamplayer en deinst niet terug voor deadlines. Zonder het overzicht op je prioriteiten te verliezen pak je iedere uitdaging met beide handen aan. Daarbij reserveer je altijd tijd om wat je doet eenvoudiger te maken. Je overlegt hiervoor met je directe collega’s en afdeling overschrijdend.

Wat kun je goed?

 • Je hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond;
 • Klanten telefonisch te woord staan;
 • Goede mondelinge vaardigheid in het Duits (harde eis);
 • Excel;
 • Proactief en oplossingsgericht;
 • Affiniteit met ICT / automatisering;
 • Kennis van ERP systeem Navision (pre);
 • Affiniteit met techniek (pre);
 • Affiniteit met logistiek (pre);
 • Affiniteit met inkoop (pre);
 • Affiniteit met duurzaamheid (pre).

Wat bieden we je?

Als eerste natuurlijk een prachtige werkplek in een hypermodern en ultra-duurzaam gebouw. Je komt te werken in een gedreven en ambitieus team. Tot slot is de beloning marktconform en afhankelijk van je kennis en kunde.

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 160 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan gaan wij graag samen met jou de uitdaging aan! Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR (hr@nathan.nl) en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer Fabian Böhmer (Leidinggevende Customer Support) per e-mail f.bohmer@nathan.nl of telefonisch per 026-2051111.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN