fbpx

VACATURE CALCULATOR

Word jij warm van duurzame warm- en koeltechnieken en wil je werken in een dynamische werkomgeving met leuke collega’s én heb je veel affiniteit met techniek, dan zijn wij op zoek naar jou!

In de rol van calculator / technical support medewerker (32-40 uur) ben je verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen van technische offertes. Hiervoor overleg je met diverse in- en externe partijen.

De offertes hebben een commerciële insteek, zodat deze leiden tot concrete opdrachten en het verkopen van onze producten. Je bent een sterke aanvulling op de sales collega’s. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor (technische) vragen voor al onze klanten.

Door jouw passie voor techniek en leergierigheid ben en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Je vindt het belangrijk uitgedaagd te worden. In deze functie werk je nauw samen met de collega buitendienst en vormt hiermee een gouden duo.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 125  collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Engel Muller, Manager Technical Support, telefoonnummer 026-44 59 845.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt een afgeronde MBO (bij voorkeur MTS) opleiding of hoger en hebt kennis van technische installaties, bij voorkeur installatietechniek. Ervaring met technische installaties is een pré.
  • Je hebt een sterk technisch analytisch vermogen
  • Je bent commercieel, communicatief vaardig en gestructureerd
  • Je bent betrouwbaar en prima in staat om prioriteiten te stellen
  • Je wilt werken binnen een groeiende, commerciële markt, waarin het soms flink aanpoten is
  • Je wilt graag groeien en bent met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel een sterke toevoeging aan ons team

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN