VACATURE CALCULATOR

Heb je veel kennis van techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een snel groeiend bedrijf? Bij ons ben je in de rol van calculator / technical support medewerker verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen van technische offertes. Je bent een belangrijke schakel in projecten en je collega’s en klanten weten je dan ook altijd te vinden met hun vragen.

JOUW JOB

– Je ontvangt aanvragen en maakt de offertes
– Je helpt de installateurs om tot een goed ontwerp te komen
– Je maakt niet alleen het ontwerp, je denkt hier ook echt in mee samen met de installateur.
– Je verdiept je in je project en werkt met een kritische blik
– Je hebt regelmatig contact met de installateur (de klant) en de buitendienst
– Je bent tussen 32 en 40 uur per week beschikbaar

Hierbij werk je samen met een tiental gezellige technical support collega’s. Verder heb je nauw contact met de collega buitendienst en vormt hiermee een gouden duo!

DIT KRIJG JIJ:

– Leuke collega’s
– Goede pensioenregeling
– Flexibele werktijden
– Jaarcontract met uitzicht op vast
– Groeiende organisatie

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 125  collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

ENTHOUSIAST?

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie via onderstaand formulier. Wie weet zien wij jou binnenkort voor een kennismaking bij ons op kantoor!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Engel Muller, Manager Technical Support, telefoonnummer 026-44 59 845.

DIT BEN JIJ

  • Hebt werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kunt goed prioriteiten stellen
  • (Installatie) techniek liefhebber
  • Communicatief vaardig
  • Ervaren op het gebied van MS Office
  • Analytisch sterk

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN