Vacature Calculator Duurzame Energiesystemen

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Voor onze vestiging Nathan Projects B.V. in ‘t Harde zoeken wij een gedreven calculator duurzame energiesystemen.

De functie

Als calculator duurzame energiesystemen heb je dagelijks contact met onze sales buitendienst. In overleg ontwerp en calculeer je onze totaalsystemen van een bron, warmtepomp, afgiftesysteem en naregeling. Je rekent en bespreekt meerdere oplossingen voor het geschetste probleem. Je offreert een totaalprijs aan onze klanten.

Indien nodig heb je klantcontact over de aanvraag en / of de offerte. Je staat in nauw contact met je directe collega’s voor het samenstellen van de totaaloplossing.

Het op locatie opnemen van de uitgangspunten en werkzaamheden kan onderdeel uitmaken van je werkzaamheden.

Jouw profiel

Je hebt interesse in techniek, technisch inzicht en een technische opleiding. Je kunt technische tekeningen lezen, bent goed in klantcontact en bent een nauwkeurige werker.

Verder heb je een klantgerichte en collegiale instelling, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift.

Over Nathan

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Ben jij onze nieuwe collega?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR, hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nick Heikens, telefoonnummer 06-51808494

DIT BEN JIJ

  • B-rijbewijs (of bereid om deze te halen)
  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken
  • Ervaring met installatietechniek is een pré
  • Ervaring met een tekenprogramma (AutoCAD, SolidWorks en / of Revit) is een pré
  • Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, creatief en flexibel

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN