BOORMEESTER

Vanwege verdere groei zijn wij op zoek naar ervaren en leergierige boormeesters die willen werken in een professioneel team in een technisch zeer vooruitstrevende organisatie.

DE FUNCTIE

Als Boormeester ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verticale grondboringen.

JOUW PROFIEL

Gezien je kennis van verticale grondboringen ben je een goede samenwerkingspartner voor de andere boormeesters. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële markt, waarin het regelmatig flink aanpoten is. Je bent flexibel en met jouw praktische instelling en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team.

DIT BEN JIJ:

  • Je werkt graag in een professionele organisatie;
  • Je houdt ervan om kwaliteit leveren;
  • Je bent een echte teamspeler;
  • Je wilt de beste in je vak zijn.

WIE IS NATHAN?

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 170 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, (0)525-650680.

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie vergezeld van je CV naar HR, hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, telefoonnummer 06-22964483.

FUNCTIE-EISEN

  • Minimaal LBO/MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met het bedienen van boormachines en/of graafmachines
  • Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt oog voor veiligheid en milieu

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN