BOORMEESTER

Ben jij een leergierige techneut, houd je van duurzame energie, afwisselend werk en buiten werken? Voor het team Boormeesters in ’t Harde zoeken wij uitbreiding met een enthousiaste Boormeester.

DE FUNCTIE

Als Boormeester ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verticale grondboringen.

JOUW PROFIEL

Gezien je kennis van verticale grondboringen ben je een goede samenwerkingspartner voor de andere boormeesters. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële markt, waarin het regelmatig flink aanpoten is. Je bent flexibel en met jouw praktische instelling en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging aan ons team.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

– Het uitvoeren van verticale grondboringen.

– Het bedienen van het materiaal (boormachine, graafmachine)

– Het dagelijks zorgdragen voor een goede staat van het materieel.

WIE IS NATHAN?

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 125 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, (0)525-650680.

FUNCTIE-EISEN

  • Minimaal LBO/MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met het bedienen van boormachines en/of graafmachines
  • Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt oog voor veiligheid en milieu
  • Rijbewijs BE, CE is een pré
  • Je bent enthousiast, betrouwbaar, collegiaal, hands-on, servicegericht en flexibel

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN