AFSTUDEERSTAGE MARKETING

Zit jij in de laatste fase van je HBO opleiding op het gebied van Marketing/Communicatie en wil jij direct bijdragen aan het finetunen van onze communicatiestrategie? Lees dan vooral verder!

AFSTUDEREN BIJ NATHAN

Help jij mee aan de verduurzaming van Nederland? Afstuderen bij Nathan betekent dat je de meest dynamische branche van dit moment van dichtbij gaat ervaren!

Nederland moet in 2050 van het gas los zijn. Wij bieden dé totaaloplossing om dit te gaan realiseren. Als expert op het gebied van duurzaam verwarmen, koelen en warmtapwaterbereiding zijn wij betrokken bij kleine en grote aansprekende projecten. Een gedegen marktonderzoek met een hernieuwde communicatiestrategie gaat zeker bijdragen aan het verder verduurzamen van Nederland. En dat is dan ook precies waar jij je mee bezig gaat houden! Door kwalitatief onderzoek verdiep jij je in de communicatiebehoefte van onze klanten en geef jij advies in het optimaliseren van onze marketingmix. Klinkt als een leuke uitdaging toch? Je komt terecht op de marketingafdeling, waar je goed kan sparren met Marc (Marketing Manager), Kirsten (Content Specialist) en Remco (Online Marketeer).

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Jij bent een laatstejaars HBO-student met studierichting Marketing/Communicatie. Na een door ons samengesteld inwerktraject waar je Nathan écht goed hebt leren kennen, kun jij je volledig richten op je onderzoek. Daarnaast herken jij je in onderstaande punten:

  • Je bent zelfstandig en hebt een positieve en resultaatgerichte instelling;
  • Je komt proactief met ideeën om jouw onderzoek tot een succes te maken;
  • Je bent enthousiast en communicatief sterk;
  • Je hebt een frisse blik op het gebied van marketing en communicatie.

OVER NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 125 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplek? Stuur dan een motivatiebrief met je CV naar marketing@nathan.nl, ter attentie van Marc Hendriks (Marketing Manager). Uiteraard juichen wij ook een andere, creatieve manier van solliciteren toe. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Hendriks via (0)26-4459845 of kom een keer langs voor een kopje koffie!

WIJ BIEDEN

  • Een positieve werksfeer. Maandelijkse borrels, teamactiviteiten, woensdag broodjesdag en een informele, collegiale afdeling. Hier voel je je al snel als een vis in het water!
  • Een ultra-duurzaam en modern kantoorgebouw waar je U tegen zegt
  • Veel ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en initiatieven te tonen. Of je nu een week, een maand, of een jaar bij ons werkt: hier wordt eigen inbreng gewaardeerd.
  • Een groot dakterras om in de nazomer de noodzakelijke vergaderingen te veraangenamen
  • Korte communicatielijnen met een vaste begeleider vanuit Nathan.
  • De huur betaalt zichzelf niet, dat snappen wij. Daarom krijg je een passende stagevergoeding van ons.