fbpx

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WERKVOORBEREIDING (32-40u)

“Je slaapt gewoon net iets beter als je jouw droombaan hebt”. 

Ter ondersteuning van onze werkvoorbereider activiteiten zijn we op zoek naar een getalenteerd administratief medewerker voor onze businessunit Nathan Projects.

Je hebt oog voor detail en bent van nature nieuwsgierig van aard. Je bent de directe ondersteuning voor de werkvoorbereiders en vormt een hecht team met de collega’s.

Inkomende offertes verwerken jullie gezamenlijk in ons ERP systeem Syntess. Het spreekt voor zich dat dit programma voor jou dan ook geen geheimen kent!

De bovenstaande werkzaamheden mag jij gaan uitvoeren in het mooiste dorp op de Veluwe, ’t Harde.

Omdat jij wel van een stukje afwisseling houdt, deins jij er niet voor terug om incidenteel de Facility Desk te ondersteunen. Dit betekent dat je nog meer contact met installateurs, adviseurs, aannemers en bouwbedrijven kunt onderhouden.

WIJ BIEDEN:

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels interne trainingen.
– Een team van gemotiveerde collega ‘s.
– Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving.
– Een sterk groeiende organisatie met korte communicatielijnen die zich in de hele Benelux inzet voor duurzame klimaattechniek.

WIE IS NATHAN

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan is Nathan dé uitgelezen kans je werk te combineren met een bijdrage aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses, onze producten en oplossingen vind je overal terug. En daar zijn we supertrots op, want ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijk producten en de nazorg, Nathan biedt een totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. Ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec werken de ruim 140 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Samen creëren we een beter klimaat!

INTERESSE?

Je sollicitatie met CV en motivatie kun je tot 22 februari 2019 richten aan Renate Giezenaar (HR) via onderstaand formulier. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andries van der Beek, Coördinator via +31 (0)525 – 65 06 80.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt flair, evenals enige jaren ervaring
  • Je hebt tenminste MBO+ werk- en denkniveau
  • Servicegerichtheid is je tweede naam
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar
  • Je bent proactief en flexibel
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
  • Ervaring met ERP pakketten is gewenst
  • Je bent vertrouwd met Microsoft office programma’s
  • Kennis en ervaring met administratieve processen juichen wij toe!

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN