AANKOMEND TEKENAAR

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s, dan zijn wij op zoek naar jou!

DE FUNCTIE

In deze rol leer je het vak van Tekenaar, je leert hoe het is om verleg – en montagetekeningen te maken. Dit doe je voor de vloerverwarmingsprojecten die voor Nathan Systems B.V. opdracht worden.

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie en zorgt voor een gedetailleerde tekening die meteen door kan in het proces. Jouw tekening wordt ook daadwerkelijk gebruikt door de installateur en jij bent hierdoor verantwoordelijk voor een werkbaar product voor de klant, groothandel of installateur, waarbij je hebt nagedacht over de inrichting tot aan materiaalkeuze.

JOUW PROFIEL

Je bent net klaar met school of toe aan een nieuwe uitdaging en bent bereid om verder te leren, o.a. door het volgen van een AutoCad opleiding. Jouw doel is een goede tekenaar te worden. Heb je al kennis van autocad en/of Revit dan is dat mooi meegenomen!

WIE IS NATHAN?

Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Met ruim 125 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken wij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie met CV naar HR, hr@nathan.nl en wie weet zien wij jou binnenkort voor een nadere kennismaking.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wim Buter, telefoonnummer 026-44 59 845.

FUNCTIE-EISEN

  • Je bezit over een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur een opleiding richting de techniek (MTS) gevolgd (pré);
  • Kennis over (installatie) technische installaties is een pré;
  • Je bent communicatief sterk.

DIRECT SOLLICITEREN

SOLLICITEREN MET LINKEDIN